Behandling

Behandling

Psykodynamisk Terapi

Jeg har uddannelse i kognitiv terpi (CBT) samt ACT (Acceptance and commitment therapy). Tidligere har jeg uddannelse i systemisk og narrativ terpi.

I kognitiv adfærdsterpi arbejder vi med dét, du gerne vil have hjælp til. Vi tager udgangspunkt i nutiden og bruger fortiden til at skabe forståelse for dig/din dynamik/nutiden.

Ønsker og drømme for fremtiden er vigtige.

Terapi er et samarbejde ... og der vi ofte være hjemarbejde.

 

Mere

Traumebehandling

Jeg har særlig uddannelse i traumebehandling (specialist i psykotraumatologi).

Jeg har uddannelse i EMDR og Prolonged exposure therapy, der begge er medtoder til at arbejde specifikt med traumer. Jeg er også inspireret af Somatic experiencing (Peter Levine) og SOMA.

Jeg har uddannelse i TRE provider (Trauma releasing exercises).

Mere

Mønstre gentager sig

Det er ikke tilfældigt hvordan vi er i verden eller hvilke "strategier" vi bruger for at håndtere livets udfordringer.

Vi er i den grad et reaultat af vores fortid. Men vi er intelligente væsner og vi kan lære nyt ....  få indsigt i vores egen dynamik og blive "herre/frue" i eget hus. Derfor er det vigtigt at kende os selv og vores egne følelser, strategier og handletilbøjeligheder.


En ting syntes at være sikkert - og det ér, at livet er fuld af "forstyrrelser". Det skal vi kunne håndtere og leve livet så godt som muligt alligevel - og navigere efter vores værdier.


Hvis vi udskyder at "levet livet ... sådan rigtigt leve livet", til der er "orden i tingene", så får man nok aldrig levet livet .... for der er næsten altid forstyrrelser på en eller anden front i vores liv.


Vores forventninger til livet er vigtige ....

Vores fokus i livet er vigtigt ...

Vores håndtering af indre og ydre begivenheder i livet er vigtigt ...

Vores nærvær i livet er vigtigt... for vores livskvalitet.